woensdag 15 november 2017

KiCoStamps Live Workshops!


Via KiCoStamps Facebookgroep geef ik éénmaal in de twee weken een Live workshop. Zo doe ik telkens iets anders, informatie geven over producten, technieken uitleggen, leuke projecten en nog veel meer. , deze is gratis en u kunt gelijk vragen stellen. Gisteren was het met embossingpoeders. De Utee en Cosmic embossingpoeders.
Vele kennen deze soorten niet, of weten niet wat ze er mee moeten doen. 
Wilt u ook mee kijken en leren via zo'n Live workshop?? Meld u HIER aan en u kunt meedoen met swaps, genieten van de Live workshops maar ook vragen stellen aan veel stempelaars.





Gefeliciteerd

Deze kaart is zo leuk om te maken. Oke het is even knipwerk maaaarrrr ..... Neem een 10 x 10 cm Fluweel of PaintOn karton.
De achtergrond maak je met de templatetechniek, zie Youtube KiCoStamps filmpjes. Volg de workshop. Ik heb hier gewerkt met Memento maar distress inkt kan ook en een goed gevulde Brilliance white.

Ik heb hier plate 123 gebruikt. Be-inkt de bloem en de tak met bladeren met Archival Jet Black en druk deze af of restkarton. Knip of snij alles uit. Spons de bloem en bladeren met bijpassende kleuren inkt die je gebruikt hebt. 
Mat de achtergrond op zwart en een bijpassende kleur karton en snij het op maat. Mat de bloem en bladeren op de kaart met Tacky glue. Be-inkt de tekst met Archival Jet Black en druk deze af op een restje karton en snij het op maat. Mat het op zwart karton en snij dit op maat. Mat de tekst op de kaart.