zaterdag 3 augustus 2019

Je bent geweldig!

Plate 154 en 155 is vandaag in de verkoop gegaan. Ze zijn geweldig, althans vind ik.
Neem een standaard enkele kaart van DCP of Paint On karton wit. Be-inkt je bloem met Memento of Archival Jet Black. Druk dit af. De inkt ligt er een beetje aan waarmee je het inkleur. Herhaal dit totdat je een mooi geheel hebt. Ik heb niet gemaskerd maar gewoon gegokt met stempelen.
Deze bloemen heb ik ingekleurd met Copics om even te proberen of het wat voor mij is. Normaal kleur ik het in met Distress inkt, Derwent Inktense potloden.

Kleur ook een lichtblauwe kleur aan de stelen. Be-inkt de tekststempel van Plate 153 met Memento of Archival Jet Black en druk deze af met behulp van een stempellineaal.
Mat de kaart op zwart en bijpassende kleur karton. 


Wil je meer tekstsheets bekijken, want wij hebben er nu meer dan 30 of wil je de nieuwe sheets en vb zien, klik dan HIER

Nieuwe Sheets

Een aantal weken geleden vroeg mijn vader wat ik nu weer aan het tekenen was. Ik heb dat vergroot (dit omdat hij haast blind is), meegenomen en wat blijkt, ik heb precies dezelfde tekenstijl als mijn vader toen hij op de kunstacademie zat. Hoe gaaf is dat!
Ik kon het toen niet laten om hiermee door te gaan. Marleen is ook weer flink bezig geweest, maar deze sheet is nog niet helemaal klaar.


Daarom introduceren wij vandaag eerst mijn drie nieuwe sheets. Alle drie getekend en gedesigned door Conny de Lely.


Plate 154 bestaat uit een A4 sheet maar is ook in 2 losse A5 sheets te koop.
Plate 155 is een A5 sheet.Wil je de voorbeelden bekijken of wil je er één of meer bestellen, klik dan op de link: https://www.kicostamps.nl/c-4229857/nieuwe-producten/


 Ik hoop dat jullie ze net zo gaaf vinden als ik!