donderdag 5 april 2012

kleine dingen maken .........

Deze kaart is gemaakt met 2 kleuren Distress Stains. Be-inkt de stempel (Sparkle N Sprinkle) met Versa Mark en druk dit af op het corr.kaartje. Bestrooi dit met Embossingpoeder Detail White (KiCoStamps) en verhit dit. Breng de inkt aan op het correspondentiekaartje en spuit er met sprayflesje wat water overheen. Droog het met een heattool. Be-inkt de tak nogmaals met Versa mark en druk dit af op de kaart en embos dit met Brown Fizz (KiCoStamps). Plak tacky tape aan de bovenrand en bestrooi dit met Flockingpowder Brown en druk dit goed aan, tik het af. Mat het geheel op een donkerbruin karton, snij dit evt. op maat. Be-inkt de tekst met Stazon Brown en druk dit af met behulp van de stempel lineaal. 


Jij verdient kleur ............

Op deze kaart zijn de nieuwe stempels van KiCoStamps gebruikt. Ik heb hier heerlijk met lyrakrijt gespeeld. Dan krijg je zo'n mooie aquarel effect. Ik heb geel, oranje en rood gebruikt. Bespuit met een sprayflesje de stempel met water, ga er met lyrakrijt overheen. Spuit er nog iets water overheen en druk de stempel af, spuit er nog wat water op en druk nogmaals af. Niet schoonmaken tussendoor. Dit kan u herhalen totdat u het niet meer of nauwelijks nog afdrukt. Snij het kaartje op maat en mat het op zwart karton, snij dit iets groter uit dan de kaart. Mat het geheel op een bijpassende kleur, ik heb knal oranje genomen, heerlijk vrolijk. Be-inkt de tekst met Stazon zwart en gebruik de stempellineaal om hem mooi recht te stempelen.

Leukste Stempelbeurs in Europa!!

Hallo Allemaal,

Gaat u ook naar de leukste Stempelbeurs in Europa!!
Voor wie nog nooit geweest is: Je weet niet wat je mist. De Stempelbeurs van Europa. Geweldig georganiseerd, heerlijke workshops (bij de prijs inbegrepen) leuk cadeautje bij binnenkomst, geweldige sfeer. Teveel om op te noemen. Voor wie al eerder is geweest een MUST, ook dit jaar :-) 

We hebben het over de Art Specially Stempelevent in Zeist, komt u ook??? en neemt u ook mensen mee die nog nooit of weinig gestempeld heeft. Of hebt u zelf nog weinig gestempeld maar wilt u het graag proberen en wilt u veel informatie dan zit u hier goed.

Er is veel te zien, veel te beleven en super gezellig. Kom ook??
Klik op onderstaande link voor meer informatie. 

Het adres van het:
KNVB, grote sportzaal
Woudenbergseweg 56-58
3707 HX Zeist. 

De route staat beschreven op onderstaande link vanaf alle kanten.

Misschien tot dan!!
Groetjes Conny