vrijdag 5 augustus 2016

Snelle kaarten!

Oohhh wat hou ik van kaartjes die heel simpel zijn, maar ook snel klaar zijn. Maar ondanks dat moeten ze kwaliteit uitstralen. Wat vind ik dat heerlijk om te doen. 
Deze kaartjes zijn allemaal 10 x 10 cm. Bij allemaal heb ik de rondjes gebruikt, deze is van plate 106. Zo leuk!! Spray de stempel nat met water, ga er dan met de lyrakrijt overheen. Druk dit af, telkens iets nat maken na een afdruk en weer afdrukken, dit kunt u herhalen totdat de afdruk niet mooi meer is. 

Teken me een Sakura fineliner (pen) dunne lijntjes, doe dat niet met een liniaal maar gewoon uit de hand. Doe ik ook. Speel met die lijnen. 
Be-inkt de tekst (ik heb verschillende gebruik, om te alten zien dat dit makkelijk kan) met Archival Jet black. Druk deze af met behulp van een stempelliniaal. 

Mat de kaartjes op diverse kleuren karton. Snij telkens op maat voordat u een nieuwe laag neemt. 
Pimp de kaart eventueel op met parels. Zijn ze niet gaaf?? 

NIEUWE SHEETS

Yes Yes we hebben weer 2 nieuwe sheets.
Het meeste heb ik zelf getekend. Helemaal super om te doen. 


Zijn ze niet gaaf. Ze zijn vanaf nu te pre-orderen. Ze gaan per 1 september in de verkoop op de Knotsgekkekaartendag. 

U kunt ze HIER bestellen. Zodat ze op 1 september gelijk naar het postkantoor gebracht kunnen worden.


Nieuwe Designer

We hebben een nieuwe Designer en zij stelt zich aan u voor:

Een foto van de Stempeldoos zoals een goede vriend mij ooit noemde. Die naam was een compliment en ik doe die naam eer aan. Er gaat geen week voorbij of ik heb wel inkt en stempels in mijn handen. Stempelen is mijn lust en mijn leven, al meer dan 20 jaar. Vele workshops heb ik gevolgd om steeds meer technieken onder de knie te krijgen. Inmiddels heb ik wel mijn voorkeur qua stijl en technieken, zo houd ik niet heel erg van kliederen en ook niet van heel veel laagjes. Bij voorkeur maak ik de zogenaamde "one-layers" met veel kleur en vlakvulling. Experimenteren met inkt en stempels doe ik uiteraard ook, er verdwijnt regelmatig iets in de afvalemmer als ik niet helemaal tevreden ben met het resultaat.
Nadat ik de proeve van bekwaamheid onder toeziend oog van een strenge doch zeer vriendelijke ballotage-commissie van KiCoStamps met goed gevolg heb afgelegd, mag ik nu in het te gekke designerteam gaan meedraaien. De eerste creaties liggen te drogen en komen binnenkort online. Ik hoop nog heel vaak mijn stempelwerk te mogen showen. 

Met vriendelijke groet, Irene Nijland alias De Stempeldoos


Wilt u leuke creaties zien van het designersteam, klik dan HIER