maandag 18 april 2011

Stempel Event in Zeist

KiCoStamps stond dit jaar voor het eerst op het Stempelevent in Zeist. Wat een overweldigende beurs was het voor ons. Een zaterdag was het zo druk en werd er zoveel gekocht dat wij ook geen kan kregen om bij te vullen. Ada, Selda en ik hebben dit als een super gezellige, drukke en plezierige beurs ervaren. Wij hopen dan ook dat we volgend jaar weer aanwezig mogen zijn. Ook de nieuwe techniek KiCo's gomtechniek is super leuk ontvangen (deze naam is door de Designer Rosita verzonnen) en hoop dan ook dat vele van u de komende weken heerlijk gaan experimenteren met de gom. Ik hoop in de loop van de week een Youtube filmpje te maken.(want ik heb een ontstoken duim en kan er niet veel mee). We moeten ook eerst bijkomen van alle indrukken.  

Ik heb weer vele bekenden maar ook veel onbekende gezien en genoten van de enthousiasme. Fijn dat jullie je voor kwamen stellen, bij vele heb ik nu een gezicht als ik mail.

Ik wil iedereen bedanken voor de vele complimentjes die ik gekregen heb op het blog en de Youtube fimpjes. Ik heb zoveel complimenten gekregen dat ik er verlegen van werd. Dank u wel allemaal, dit is voor mij een reden om hier mee door te gaan. Ook werden we door diverse mensen verwend met snoepjes, koek en leuke doosjes met lekkers erin. Zo lief allemaal.

Allemaal super bedankt, ons weekend kan niet meer stuk en hebben er met volle teugen van genoten.

Groetjes Ada, Selda en Conny

Kijk naar voren .....

Maak een achtergrond met de KiCo's gomtechniek. (zie uitleg technieken). Deze kaart is gemaakt met distress Aged Mahony. Laat het goed drogen en snij het op maat. Mat er een mooi kantje op en mat het op zwart en donkerrood karton. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Aged Mahony en druk het af op een restje wit karton, snij of knip het op maat. Spons de hoeken en mat het op zwart karton. Snij of knip het iets groter dan de tekst en mat het met 3d kit op de kaart.

KiCo's gomtechniek

Maakt een mooie achtergrond met de KiCo's gomtechniek (zie uitleg technieken). Laat het goed drogen. Be-inkt de bloem (KiCoStamps) met Archival en druk deze af op de ATC. Teken met een watervaste pen een speelse lijn om de atc. Mat het op een Zwarte atc.