dinsdag 2 december 2014

Verslag KiCoStamps Feest!!


Hallo allemaal,
Ons KiCoStamps feest is voorbij. Na een drukke voorbereiding. Juist de laatste nacht kreeg ik een droom waarin letterlijk heel het feest verkeerd ging. Ja dan begin je de feestdag wel erg raar. Maar het mocht de pret niet drukken. 'S morgens om 7.30 uur al de auto en grote kar ingeladen met de producten van de winkel. Ook nu ontdekte we weer dat we aan deze 2 dingen niet in één keer meer genoeg hebben. Geweldig hé!!
Rob en ik waren al flink op dreef toen Marja en Yvonne binnen stapte, ook Kimara hielp super mee!. Vlug alles ophangen, neerzetten. Wat natuurlijk telkens weer even puzzelen is. Gelukkig hebben we op deze locatie de mogelijkheid om er telkens wat tafels bij te zetten. Daniëlle en Rosita stapte ook binnen. Het Designteam ging aan de slag om hun make en takes en demonstratietafels klaar te leggen. Selda en Stefan stapte ook binnen. 
Ondertussen werden de ballonnen opgehangen en de tafels werden leuk gemaakt met ballonnen. Wat zag het er super uit.
Vlug wat anders aan en ja hoor de eerste klanten kwamen al binnen. Gezellig!! Totdat ik op een gegeven moment overvallen werd door het Designteam. Zij hadden dus al een tijdje met elkaar contact om iets leuks te maken, dus al een maand voorpret zonder de "baas" (zou Rosita zeggen). Dit werd mij aangeboden toen de zaal lekker vol met klanten stond.

Ze hadden flink hun best gedaan en het was super. Wat een team heb ik toch. Ik ga zeker het schilderij meenemen naar beurzen zodat iedereen het kan bewonderen. Meiden jullie zijn een topteam, niet alleen omdat ik nu wat van jullie gekregen heb (wat ik natuurlijk wel super leuk vindt), maar ook omdat jullie meedenken, jullie mening gewoon geven, jullie nieuwe producten uitproberen, de workshops met liefde geven. Helemaal top!! Hier een paar mooie creaties van de klanten.

De dag verliep heerlijk, heel de dag was het gezellig druk. Als er mensen weggingen, kwamen er weer mensen binnen. Het Designteam heeft flink moeten werken. Toen alle klanten weg waren hebben wij nog een klein feestje gevierd met een mooie taart en leuke kadootjes voor het team en mijn zus die al jaren op de Art Specially beurs helpt. Wat zij natuurlijk ook niet wisten.  Wat een team hé!!
Ja daarna komt het minder leuke deel, het afbreken en opruimen. Maar vele handen hebben het werk licht gemaakt. We hadden dan ook alles redelijk snel alles weer boven in de voorraad kamer. Oké nog niet op zijn plek maar dat is dan de volgende ochtend gebeurt. De kadootjes en kaarten die ik gekregen heb waren zo lief en gaaf. Dank jullie wel hiervoor. 
De opbrengst voor "Villa Joep" was in totaal € 56,15. Dat gaan we samen met de opbrengst van de kaarten éénmaal in de paar maanden storten.
Ook wil ik iedereen bedanken voor het maken van kaarten voor "Villa Joep". Helemaal top!! 

Kortom ik was zondag versleten maar heel erg blij en trots. Door alle lieve berichtjes die ook verschenen op facebook, maar ook op mijn mail. U ook super bedankt, want zonder u zouden mijn Designteam en ik geen feest hebben kunnen vieren. 

Er werd gevraagd of wij dit volgend jaar weer wilde doen. We kunnen het omdopen naar ons jaarlijkse feestje. Wie weet?? 

LET OP!! Daar er zaterdag heel veel verkocht is zal het wel een weekje duren voordat alles in de winkel weer op orde is.
Aankomende weken gaan we zeker nog verder met feest vieren, er zullen nog hele leuke aanbiedingen komen. 

Nogmaals dank u wel allemaal voor deze onvergetelijke dag. Dan spreek ik zeker ook voor mijn Designteam.
Ik hoop dat u door dit verslag ook even mee heb genoten. Veel stempelplezier en tot snel horens!!

Groetjes
Conny de Lely

3 opmerkingen:

Yvonne zei

Ik sluit me helemaal aan bij jouw verhaal Conny. Wat een waanzinnig leuke dag hebben we gehad!
Door al jouw inspanningen vooraf, maar ook door die van jouw Rob, van Kimara, Selda en Stefan en de anderen die meer op de achtergrond zijn, maar zeker hun steentje meer dan bijdragen,
en natuurlijk door de bijdragen van mijn mededesigners,
en zeker door de aanwezigheid van zoveel belangstellenden, stempelfans en KiCo fans werd het zo'n prachtige dag waar we allemaal met heel veel plezier op kunnen terugkijken!
En wie weet, tot volgend jaar?
Groetjes van Yvon

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Gefeliciteerd Conny met het 5 jarig bestaan van Kico Stamps...en wat hebben jullie er een feestje van gemaakt aan de foto's te zien...Blije mensen, geweldig...
Nog heel veel goede jaren voor Kico Stamps en je gave Designteam erbij gewenst!
Hartelijke groet, Alie :-)

Theresia zei

Gefeliciteerd met je 5jarig bestaan van Kicostamps.
Oh, zo jammer dat ik niet kon komen! Ik heb veel gemist. Helaas.
Groetjes, Trees