zaterdag 6 september 2014

Warme Groeten

Deze kaart vind ik zelf heel mooi. De kleuren passen in het echt heel mooi bij elkaar en ze zijn warm. Op de foto verkleurd het heel erg. 
De achtergrond van de label heb ik met de techniek "Stempelen met embossingfolders" gedaan, volg de workshop, zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. 
Ik heb hier de inkt gebruikt van Prima Marketing, dat is een chalk inkt, dus mat, zo gaaf!!
Snij de achtergrond uit met een CB en Nestabilitie. De randen sponsen met de kleur die u in de achtergrond heb gebruikt. Be-inkt de tekst met Archival Coffee en druk deze af met behulp van een stempellineaal.  Be-inkt de bloemenstempel met Archival Coffee en druk deze af, herhaal dit totdat u een aantal bloemen hebt, ook de kleine variant. Kleur de bloemen in met de inkt de u in de achtergrond heb gebruikt en een Dove blenderpen Droog dit met de heattool en bewerk dit met Diamond Glaze of Glossy Accent. Maar dan aan de donkere kant. Dit gedeelte wordt dan meer naar voren gehaald. Laat ze goed drogen en knip of snij de bloemen uit. Neem een bijpassende kaart en pons de hoeken eraf. Neem de grote bloem en be-inkt deze met Versa Mark. Druk deze af aan één zijde van de kaart. Spons de randen met de bruine kleur die u in de achtergrond hebt gebruikt. Mat het label op de kaart en mat een mooi lint over de kaart. Mat de bloemen op de kaart met 3d kit.

5 opmerkingen:

Theresia zei

Ik vind hem prachtig.Leuk gedaan en fijne kleurtjes!
Groetjes,
Trees

Lisbeth van den heuvel zei

hoi Conny
mooie en leuk kaartjes
grtjs Lisbeth

Yvonne zei

Mooie kaart, leuke techniek, en prachtige kleuren!
Groetjes van Yvon

Claudia Rogier zei

Hi Conny,

Wat een leuk kaartje.

grtjs
Claudia

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Mooie kaart, mooie tec hniek en gave kleuren Conny.