vrijdag 30 mei 2014

Met de zon in je Hart .......

Deze kaart is ook gemaakt met de techniek "achtergronden met lijm en Dye-inkt. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. Be-inkt de swirl met Archival Coffee en druk deze af. Herhaal dit totdat uw kaart naar uw wens vol gestempeld is. Snij hem in 2 stukken en mat de 2 stukken op een witte kaart. Snij dit ook op maat. Stans gaatjes in de 2 delen zodat u ze aan elkaar kunt bevestigen zodat het weer 1 geheel word. Haal hier lint doorheen. (dit gaat makkelijk als u wat plakband op de puntjes plakt en er een puntje aan knipt, na gebruik er natuurlijk weer afhalen). De kaart nu matten op een bruine kaart. Snij dit op maat. Ga nu met een Sharpie Paint pen Wit accenten tekenen. Be-inkt de tekst en druk dit af op een restje bewerkte achtergrond. Snij dit op maat en mat het op wit karton. Snij dit op maat en mat het met 3d kit op de kaart. Teken hier ook nog een bloemetje met de Sharpie pen.

3 opmerkingen:

Theresia zei

Ow wat vind ik dat toch een leuke techniek. Het is weer een prachtige kaart geworden. Lollig idee met die gaatjes en lintjes zo'n geheel te maken.
Groetjes, Trees

Karen Petitt zei

Another beautiful background you have created and shared! I must try this technique as I love what your beautiful backgrounds, thank you for sharing Karen x

Ghea zei

heel erg mooi en vrolijk van kleur, leuke techniek....liefs Ghea