zaterdag 4 mei 2013

Lente!

Deze kaart vind ik zo mooi van kleur, in het echt is hij nog mooier van kleur. Snij een stuk 200 grams aquarelpapier. Be-inkt de stempels met Versa Mark en druk deze af. Embos de afdrukken met KiCoStamps Detail white. (zie KiCoStamps Youtube schilderen met embossingpoeder). Kleur de afdrukken in met de Dove blender pen en distessinkt. Neem een aantal mooie kleuren.
Spons daarna de kaart met ongeveer dezelfde kleuren vanuit elke hoek, of juist een hele andere kleur.  Spuit de kaart flink nat met water. Hou de kaart een beetje schuin zodat het lekker door elkaar vloeit. 
Droog dit met de heattool en spons de hoeken nogmaals. Spuit het evt. nogmaals als u dat mooi vindt. Doe op een acrylblok wat distressinkt en spuit er water op. Neem met een penseel de distressinkt op en sla met je hand op de penseel zodat je mooie druppels op uw kaart krijgt. Droog dit met de heattool.  Herhaal dit totdat u een mooi geheel heeft.
Mat het geheel op wit karton en snij dit op maat. Wikkel er een mooi garen overheen en mat het op fel blauw papier. Snij dit evt. op maat.

6 opmerkingen:

Gerrina zei

Mooie kaart Conny! Fijn weekend, Gerrina

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

schitterend!!!!

groetjes jolande

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

SCHITTEREND. at een mooie kleuren en combinaie Conny. GAAF
fijn weekend en lieve groetjes
Marja

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Heerlijk kleurenspel!!!

groetjes, Alie :-)

Rianne Timmers zei

Dit is een hele mooie kaart en heel mooie kleuren.
groetjes Rianne

Janny Jager 't Hooft zei

Super mooi Conny met prachtige kleuren.

Groetjes Janny