zondag 12 mei 2013

Een bloemengroet en een lach ......


U kent het wel. Laden vol met materialen waar u of nog niets mee gedaan hebt of werkelijk weinig mee doet. Dit heb ik met scrapbookpapier.
Vind het allemaal heel mooi en gaaf maar om er iets mee te doen is een tweede. Normaal maak ik al mijn achtergronden zelf en toch heb ik laden vol liggen. Hoe kan dat toch?? 

Toen ik dit gisteren tegen kwam had ik zoiets van, ik haal een aantal vellen uit die blokken en daar ga ik iets mee doen. Hier is het resultaat, heel snel, lekker simpel en toch leuk!!

Snij een scrapbookvel iets kleiner dan een vierkante kaart. Mat er een mooi lint omheen en mat het op de vierkante kaart. Masker de rand van de scrapbookvel. Be-inkt de stempel (Home Impressions) met Archivalinkt Coffee en druk het af op de kaart. Herhaal dit in diverse hoogtes, totdat u een mooi geheel heeft. 
Be-inkt de tekst met Archival Coffee en druk dit af op een restje karton. Stans en embos dit met een nestabilitie en een CB. Doe er 2 brads in en mat de tekst op de kaart met 3d kit. Pimp de kaart op met een strik.

3 opmerkingen:

Marianne zei

Ja, dat is waar; ik gebruik ook steeds minder designers papier omdat ik het leuk vind om achtergrondpapier zelf te maken. Deze kaart is weer heel erg mooi gemaakt.
xxx Marianne

maria's knutselplezier zei

Hele mooie kaart, mooi opgebouwd en prachtige woorden!!

Groetjes
Maria

Quobientje bibien zei

Super gedaan!!!
Dit vraagt om navolging!!!
Marianne