maandag 15 april 2013

Workshops !!

Hallo Allemaal,
 
Ook wil ik gelijk iets ophelderen over de workshops op mijn blog. Ik ben door veel mensen aangesproken op het event, dat ik achterloop met de workshops op mijn blog.
De workshops maak ik omdat ik het erg leuk vindt om te maken. Maar ook omdat ik het leuk vindt om u als stempelaar iets te leren. Dit is voor mij geen "moeten", maar puur plezier.
Ik snap best dat u als stempelaar nog meer workshops wilt en dat ik waarschijnlijk niet snel genoeg de workshops maak.
Hier gaat veel tijd in zitten en tot op dit moment is er géén tijd voor geweest. Daarom zult u items op mijn blog vinden waar NOG géén workshop bij geplaatst is. Dit komt heus wel, maar geef mij aub de tijd om dit te maken. Ik doe mijn best maar meer dan dat kan ik echt niet doen.
Of u moet mij nog 72 uur in een dag geven, dan lukt het zeker.
 
Groetjes Conny

3 opmerkingen:

Saskia Kreasas zei

Hoi Conny,
Ik vind je workshops leuk en inspirerend en je bepaalt zelf als blogger wat er komt toch. Gewoon lekker door gaan.
Bedankt.
Groetjes Saskia

Sandra007 zei

Ik heb nog niet zoveel op je blog gezien, heb hem net ontdekt maar het is te gek voor woorden dat mensen je zouden "verplichten" een workshop erop te zetten, gewoon lekker doen wanneer jij er zin, tijd en gelegenheid voor hebt, het is al mooi dat we mogen meegenieten!
Groetjes Sandra

n@tie zei

Hoi Conny,

Jeetje, wat zijn mensen toch veel eisend! Er staat al zo veel, daar kunnen wij steeds weer op terug vallen.
Ik ben in elk geval heel erg blij met wat je op je blog hebt gezet. Heel erg bedankt en.... doe maar lekker rustig aan hoor!
Groetjes,
Nettie