maandag 28 januari 2013

So Sweet

Dit is zo'n schattig hondje met die heerlijke droopie oogjes. Vinden jullie het ook zo'n schatje?? De kaart is met de waxpapier techniek gedaan. Deze techniek is zo gaaf. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps (komt zo spoedig mogelijk). 
Volg de Workshop. Ik heb Wild Honey, Rusty Hinge en Aged Mahony gebruikt. Stans het hondje uit met de CB en een nestabilitie. Kleur de hond in met Derwentpotloden. Stans nogmaals een ovaal iets groter uit wit karton. Neem oranjerode kaart en mat hier iets kleiner een donkerbruin karton op. Mat het witte ovaal op de kaart. Mat een organza lint over de kaart en maak er een leuke strikje in. Mat het hondje. Bewerk de oogjes met Goosebumps shimmer en laat het goed drogen. Neem een restje bewerkt papier. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon Timber Brown en druk deze af op het bewerkte papier. Snij of knip het in een leuke vorm. Mat de tekst op de kaart met 3d kit. Pimp de kaart op met roosjes.
Het hondje is van Third Coast.  

4 opmerkingen:

jolanda zei

mooi lief kaartje

Rianne Timmers zei

heel mooi gemaakt en leuke techniek.
liefs Rianne

Janny Jager 't Hooft zei

Met recht een schatje

Groetjes Janny

maria's knutselplezier zei

Heel schattig jouw hondje, maar ook de achtergrond techniek is gaaf, en maakt me nieuwsgierig, ik ben een echte volger, vooral op you-tube, bedankt dat je ons alles zo goed wil uitleggen!!

Groetjes
Maria