dinsdag 25 december 2012

Zo gaaf!!


Er zijn altijd stempels die niet vaak gebruikt worden of dat mensen niet weten wat ze er mee moeten doen. Zo heb ik een sheet van Stamping Sensations met kaders en neg. stempels waarvan vaak gezegd is weet niet wat ik daar mee aanmoet. Nou hier de eerste kaart. 
De kaart groeide langzaam onder mijn handen. Neem een vierkante witte kaart en neem een leuke template.
Spons je kaart licht met de kleuren die je mooi vindt. Leg die op je papier en ga delen van je template sponsen. Be-inkt het kader met Walnut Stain van Distressinkt en druk hem af op de kaart. 
Be-inkt de bloemenstempel (KiCoStamps) met Versa Mark en embos hem met extra dikke embossingpoeder Goud. Als je de embossingpoeders smelt gelijk er weer Goud erop strooien zodat de afbeelding extra dik wordt. Het licht dan werkelijk op het kader. Wikkel wat goudgaren om de kaart en mat het geheel op een bijpassende kleur groene kaart en snij dit op maat.Neem een donkerbruine kaart, leg de template op je kaart en spons met Encore Gold dit op je kaart. Mat je bewerkte kaart op de donkerbruine kaart. In het echt is hij nog veel mooier.

2 opmerkingen:

Ghea zei

Wat een gave kaart is dit geworden,
leuk dit je dit allemaal met ons weil delen SUPERrrrrr....
Fijne Kerstdagen, liefs Ghea

maria's knutselplezier zei

Het is een hele mooie kaart geworden , dank je voor deze inspiratie, ja ik heb ook zo van die stempels liggen van wat moet ik daar nu weer mee, en dan zijn deze tips wel weer heel nuttig!!!