woensdag 10 oktober 2012

De mooiste jaren ......

Dit is een kaart die ik gebruikt heb met een workshopdag. Deze kaart is gemaakt met Panpastels. Je kan de kleuren zo mooi in elkaar over laten lopen en met gebruik van Versa mark kan je nog meer spelen met kleuren. 
Neem een vierkante kaart en gebruik 2 lichte kleuren en 2 donkerdere kleuren in dezelfde kleur nuance. Werk dan per kleur naar de andere kleur. Be-inkt de stempel met Versa Mark en druk deze af op de kaart en bewerk de afdruk met embossingpoeder detail zwart. Be-inkt de stempel nogmaals met Versa mark en druk hem nogmaals af alleen verder van de zwarte afdruk af. Dit zodat een deel aan de zijkant staat. Bewerk hem met panpastels. Neem een template Butterfly en gebruik de vleugels. Leg het op je kaart en bewerk het met versa mark en daarna met Panpastels. Be-inkt de tekst met Versa Mark en druk deze af op de kaart. Bewerk hem met embossingpoeder zwart. Mat het geheel op een zwarte kaart en snij hem iets groter dan de bewerkte kaart. Mat het geheel dan op een bijpassende kleur kaart en snij dit een stuk groter dan de bewerkte kaart.

1 opmerking:

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Dit ziet er weer schitterend uit Conny. Die Panpastels doen wel veel zie ik. Maar niet nog een verslaving er bij, maar als ik de creaties hiermee zie weet ik het zo net niet.
lieve groetjes marja