zondag 9 september 2012

3de creatie van Marja de Visser
Op een crème satijnen kaart twee stroken Maskertape geplakt. Daartussen met een brayer (lijst woorden) Archival inkt er op gerold. Daarna Maskertape verwijderen. Hierop wat blauwe glittertjes gestrooid en met de heattool vastgezet.  Dit geeft een heel leuk levendig effect.
Op de achtergrond de rondjesstempel licht gestempeld. De eerste afdruk op een kladpapiertje, daarna op de kaart. Zo wordt de afdruk wat zachter en lichter. De rondjes geaccentueerd met een witte Sakura gelpen.
Een grote cirkel van plate 29 met Archival Blue gestempeld en uitgeknipt.  Op deze cirkel de kleinere rondjes stempel gestempeld in twee kleuren inkt, de Maganese Blue en de Aquamarine. Vijf maal de bloemetjes gestempeld met dezelfde kleuren en uitgeknipt. De grote cirkel als vaas gemaakt en de bloemetjes hierboven gerangschikt en vastgeplakt.
Tot slot de tekst er op met Archival inkt gestempeld en alles gemat op een turqoise cardstock.

Zo wil ik graag laten zien dat je met geometrische figuren toch een totaal ander plaatje kunt maken. En hoop jullie hiermee wat geïnspireerd te hebben.

De gebruikte stempels zijn van KiCoStamps – Plate 29 Geometric/Shadows.

Dank je wel voor je schitterende bijdrage Marja. Ben reuze benieuwd naar de volgende creatie en u???

8 opmerkingen:

crealinedance zei

Hallo mooie kaart zo.gr.Nel

Hetty zei

Wat super mooi
Ik had gelijk een vraagje volgens mij hadden van jou op de beurs in Den Bosch een lootje gekregen maar zie nog steeds niet of die al getrokken zijn

gr hetty

Alie zei

Wat een mooi stempel- en kleurwerk Marja...mooie combinatie, heel levendig en die glittertjes, ja die doen het supergoed hierbij!

Groetjes, Alie :-))

maria's knutselplezier zei

Prachtig, hoor, wat een mooie vaas met prachtige bloemen, en dan als afwerking de glittertjes, echt mooi gedaan!!

Groetjes
Maria

Gerrina zei

Wat een mooie kaart! En een goed idee van de glittertjes...mooi dat effect zo! En de kleur; blauw...dat zegt genoeg toch? Groetjes, Gerrina

Anjas-Artefaktotum zei

Really amazing, dear Marja!

Miranda zei

Wat een leuk idee en mooi uitgewerkt Marja! liefs Miranda

Paper Creations by Shirley zei

Gorgeous card by Marja ! Love the colours and design. The glitter looks great ! Warm Greetings, Shirleyx