vrijdag 3 augustus 2012

Nieuws

Hallo Allemaal,

De nieuwe sheets zijn binnen een aantal Art sheets (ook tekstsheet) en ja, ook 2 cutie sheets. Ze kunnen besteld worden in de winkel. Doch ze gaan pas in de verkoop op de Knotsgekkekaartendagen. Als u naar deze beurs komt of als u ze gelijk na de beurs wilt ontvangen, wilt u ze dan aub nu al bestellen. Dus als u niet op een lege plek wilt slaan, bestel ze dan nu. Dan kan ik ze nog bij laten persen.

Ook zijn er weer 5 nieuwe combi-embossingpoeders in de verkoop (de 6de is onderweg). Het is gaaf om deze te combineren (zie foto's hieronder). Er is ook een xtr. dikke embossingpoeder bij kleur Goud. Er zijn ook een aantal nieuwe stempels van Sparkle en Sprinkle binnen gekomen. 

Nieuwsgierig, klik op onderstaande link en u kom gelijk op de pagina waar de nieuwe artikelen zijn geplaatst. 


De stempels zijn van de Nieuwe sheets. Het is een reep chocolade mooi verpakt. De afdrukken zijn met de nieuwe embossingpoeders bewerkt. 

Deze kaart is in het echt zo verschrikkelijk mooi. Dit zijn stempels van de nieuwe sheets. De achtergrond is met matte embossingpoeders bewerkt en de Bloem, bloem met steel en blad met sparkle embossingpoeder in dezelfde kleuren. Ik heb hem express zo gelaten om het beter te kunnen zien. 

Hoop dat u de stempels ook gaaf vindt.


Groetjes,
Conny


2 opmerkingen:

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

WOOOW Wat is dit mooi. gaaf je kado verpakking Conny. Ziet er schitterend uit. En de kaart sprankelt van het scherm. Super mooie embossingpoeders en stempels.
groetjes Marja

Unknown zei

Wat een schitterende kaart, Conny.
Zowel qua uitvoering als qua stempels! Ik ben er weg van ;-)
Groet Hannie