dinsdag 1 mei 2012

Lekker lelijk!!

De KiCo Gomtechniek heeft 2 soorten uitwerkingen. Dit is er ééntje van. Deze achtergronden zijn super geschikt voor allerlei kaarten. Bij deze kaart ziet u goed dat de inkt rondom de vlekken mooi uitvloeien. Zo gaaf!! Deze kaart heb ik expres niet mooi gemaakt. De achtergrond stempel heb ik eerst af gedept voordat ik hem af ging drukken, vandaar dat er delen weg vallen. Ook op de rondjes heb ik het niet goed afgetikt en de embossingpoeder laten zitten. Lekker rommelig dus!! 

De achtergrond maken zoals bij uitleg technieken Youtube KiCoStamps uitgelegd wordt. Be-inkt de achtergrond stempel met Versa Mark. Dep een aantal malen met een tissue wat Versa Mark eraf en druk hem dan af op de bewerkte achtergrond. Bestrooi het met embossingpoeder Japanese Lequire (KiCoStamps) en verhit het. Snij de kaart op maat en mat het op licht roze karton. Snij dit ook op maat en mat het op een donker rode kaart. Stans 3 scallop en 2 gewone rondjes uit met de CB en nestabilities. Be-inkt de tak met Versa mark en druk dit op een rondje af, doe dit ook met het 2de rondje. Bestrooi het met embossingpoeder Japanese L. en tik het niet goed af. Zodat er heerlijk restjes blijven zitten. Verhit dit. Be-inkt de vlindertjes met Versa Mark en druk dit af op het 3de rondje, herhaal van hierboven. 
Mat een satijnen lint op de kaart. Mat de 3d rode rondjes op de kaart met 3d kit en mat daarna de bestempelde rondjes op de kaart met 3d kit. 
De stempels zijn van Sparkle N Sprinkle.

1 opmerking:

i love cards zei

ooh die is mooi. super. gr lilian