zondag 20 mei 2012

In kalmte rust kracht.Iedereen kent het wel. Veel restjes papier en niet weten wat je er mee aan moet. Weggooien is géén optie want het kost allemaal al genoeg. Daar zit je nu met een bak vol restjes. Met deze techniek heb je heel snel een dot kaarten en alle restjes verdwijnen heel snel. Hier op mijn blog heb ik al een workshop met restjes reepjes papier maar hier nog een hele leuke serie.
Stans met de CB en nestabilities leuke vierkantjes. Van alle maten wat. Neem een leuk bijpassende kleur kaart en mat ze naast, op elkaar. Maak er een leuke geheel van, je kunt het niet fout doen. 

Neem een leuke bold bloem stempel en be-inkt deze met Sky blue of Chocolate van Brilliance en druk deze af op een restje wit papier. Stans deze uit met CB en nestabilities of knip het uit. Be-inkt de tekst met Stazon Blue of Black en druk deze met behulp van de stempellineaal op de kaart. Mat er een leuke brad door de stanzen heen en mat ze met 3d kit op de kaart. 
Alle stempels zijn van KiCoStamps. 


1 opmerking:

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Conny wat ;laat je weer wat moois zien en dat met restpapiertjes. Ikzelf heb inmiddels (eindelijk) ook ontdekt niets weg te gooien. Maar deze recycling is super mooi.
lieve groetjes Marja