woensdag 25 augustus 2010

Kerstsheet

Deze kaart komt minder mooi over dan hij in werkelijkheid is.
Neem een witte kaart en stans daar met de cb een rondje uit het midden. Hou dat rondje want daar ga je op stempelen. Be-inkt de stempel (kicostamps) met versa mark en strooi er clear embossingpoeder overheen. Smelt de poeder met de heatgun. Doe de direct to paper techniek met Brilliance Chocolate Pearl. Be-inkt de stempel nogmaals maar nu met Brill. Chocolate Pearl. en druk deze af op een restje papier. Knip alleen het binnenste rondje uit. Mat dit kleine rondje op het grotere rondje met 3d kit. Neem je vierkante kaart en rond de hoeken af met een pons of knip het af. Be-inkt de sterren (Kicostamps zelfde sheet) met Brill. Chocolate Pearl. en druk dit diverse malen af op de vierkante kaart. Mat het rondje in de binnenkant van de kaart, precies waar u het gat hebt gestanst.
Neem een restje papier. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) Brill. Chocolate Pearl. en druk deze op het restje papier af. Snij het leuk op formaat en mat het op bruin papier. Snij dit iets groter dan de tekst en mat het geheel op de kaart met 3d kit.
De kleuren zijn in het echt mooier, helaas.
Deze kaart is geheel gesponst met 3 bruin tinten Distress inkt. Be-inkt de kerstman (KiCoStamps) met Stazon zwart en spons van licht naar donker met distressinkt. Be-inkt de kerstman nogmaals en knip of snij hem uit aan de binnenste ring. Spons de kerstman met de lichtste kleur en spons de rand een tint donkerder. Mat het op zwart papier en snij of knip het iets groter uit, zodat u een dun randje krijgt. Be-inkt de hertjes en sterren (KiCoStamps) met Stazon zwart en druk deze af op de kaart. Neem wat touw of raffia en wikkel dat om de kaart. Mat het rondje op de kaart. Maak er een leuke knoop in. Mat het geheel op een zwarte kaart.
Neem een wit kaartje van 10 x 10 cm. Be-inkt de mistletoe met Brilliance Gold en druk deze bovenin de kaart af. Be-inkt de stempel en druk deze in de hoeken af. Be-inkt de tekst met Gold en druk deze af op een restje papier. Snij dit op maat. Neem een iets groter restje papier en doe de direct to papertechniek met Gold. Droog dit met de heatgun en mat de tekst op het bewerkte stukje papier. Snij dit op maat. Mat een mooi lint om het kaartje en mat de tekst erop. Leg een knoop of strik in de lint.

1 opmerking:

creamiek zei

Hoi Conny,

Wat zijn ze leif zeg.

Gr Monique