zaterdag 27 april 2024

I love it

 De stans van deze tag is zo speel, ik hou hiervan, niet standaard.
De stans is van Aall & Create oa te koop bij Doe a Ding.


Stans de tag en bewerk ze met Distress inkt. Ik heb Vintage photo, Citrus en Broken China genomen, maar andere kleuren kunnen natuurlijk ook.
Ook heb ik het raampje en vlindertjes uit gestanst en aangezet met Vintage photo. Dit is een stans set van Tim Holtz.
De bovenste tag met een stencil bewerken met Broken China en met pasta.
Het mannetje is van Stampotique van Daniel Torrente. Ingekleurd en uitgeknipt. Met wat labeltjes en gaas de label opgemaakt en alles op elkaar gemat. Even nog oppimpen met wat glitter.
Alle overige materialen zijn verkrijgbaar bij Sandra.

zondag 21 april 2024

The earth ...


 Hier nog een achtergrondje die ik gemaakt heb met heel veel tissuepapiier, designpapierrestjes en oud boekpapier. Daarbij heb ik veel inkt, verf en potloden gebruikt. De Carrot van Jill Penny is hierbij geweldig. Ook stencils gebruikt om meer levendigheid te krijgen. De stabillo All potlood is mijn favoriet. Om meer diepgang te krijgen.
Alle producten zijn te verkrijgen bij Sandra .

woensdag 17 april 2024

I love the goat monster

 Ik vind the goat monster geweldig. Hij past hier ook goed in het geheel. Deze kaart is geinspireerd door Laly Mille. Ik hou van haar stijl, maar heb er mijn eigen variant van gemaakt. Dit omdat stempels toch mijn passie is. De ondergrond is gemaakt met oud boekpapier, restjes designpapier en tissuepapier.
Daarna Gesso en verf en inkt. Maar ook potloden. De randen heb ik afgeplakt zodat ik de Goat monster er tussenin kon stempelen. Deze ingekleurd. De letters afgedrukt op restkarton, uitgeknipt en gemat.


Alle materialen zijn te verkrijgen bij Sandra.

vrijdag 12 april 2024

Swap project

Dit is een project dat gemaakt is voor een swap. Het is een A4 wat bewerkt is met een gelliplate en daarna gevouwen is, zodat het meerder vakken heeft. Natuurlijk super leuk om dit te bewerken en te vullen.
Alle stempels zijn van Stampotique. Er is gestempeld met Archival, ik laat de kleuren graag terug komen. Ik heb veel gewerkt met aquarelverf en potloden. Ook heb ik de randen gesponst met Distress inkt.

Hopelijk inspireert het jullie. Alle producten zijn te verkrijgen bij Sandra.





 

zondag 7 april 2024

Art Journal

 
Naar aanleiding van een live op Sandra haar FB pagina heb ik deze Art Journal spread gemaakt.
Wil je weten hoe dit gedaan is. Meld je dan aan. Klik dan HIER

 
 



 

zaterdag 6 april 2024

Follow


 Deze art journal is gemaakt met stempels van Kate Crane en Jill Penny. De achtergrond is gemaakt met de gelliplate en daarop gestempeld.
De rand is zentange/doodle. Wat zeer ontspannend is. Het poppetje is gestempeld op restpapier, gekleurd en uitgeknipt. De tekst ook en samen gemat. De cirkels zijn met Archival gestempeld.

Alle materialen zijn verkrijgbaar bij Sandra.



donderdag 4 april 2024

Stap voor stap filmpje!


 Hier een leuke tag, waarvan ik een stap voor stap filmpje heb gemaakt.
Heb je zin om hier even naar te kijken? Klik dan HIER.